Στο ιατρείο μας διαθέτουμε σύγχρονο Fractional Laser CO2, με το οποίο μπορούμε να αντιμετωπίσουμε πληθώρα δερματικών βλαβών (σπίλοι, κερατιάσεις, θηλώματα, κονδυλώματα, δυσχρωμίες κτλ.) καθώς και να απαλύνουμε τις λεπτές ρυτίδες του προσώπου και του λαιμού. Στο σώμα μπορεί να χρησιμοποιηθεί με επιτυχία για τη βελτίωση των ραγάδων και των ουλών.

Ο όρος Fractional σημαίνει κλασματικό, δηλαδή μόνο μικρές περιοχές του δέρματος κατά δέσμες εκτίθενται στο laser, με αποτέλεσμα η επούλωση και η ανάρρωση να είναι πολύ ταχύτερη. Η διείσδυση του laser στις βαθύτερες στιβάδες του δέρματος προάγει την αναγέννηση του κολαγόνου και της ελαστίνης με συνέπεια το δέρμα να ανακτά τη σφρυγιλότητά του. Ταυτόχρονα η απολέπιση που επιτυγχάνεται με τη θερμική ενέργεια απαλύνει τις ρυτίδες και προσδίδει στο δέρμα μια πιο νεανική όψη.

Ταυτόγχρονα με το laser μπορούν να εφαρμοστεί BOTOX, Υαλουρονικό οξύ ή ενέσιμη μεσοθεραπεία τα οποία θα ενισχύσουν το τελικό αποτέλεσμα.

 • ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΕΠΕΜΒΑΣΗΣ

  Περίπου 10-20 λεπτά.

 • ΑΝΑΙΣΘΗΣΙΑ

  Τοπική αναισθησία, αναισθητική κρέμα.

 • ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΣΤΗ ΚΛΙΝΙΚΗ

  Δεν απαιτείται παραμονή στην κλινική.

 • ΠΙΘΑΝΕΣ ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ

  Μετά τη θεραπεία θα υπάρχει ερυθρότητα, ευαισθησία και ήπιο οίδημα στην περιοχή η οποία θα υποχωρήσει μέσα στις επόμενες ημέρες. Θα χρειαστεί να εφαρμόζετε ενυδατική κρέμα 2-3 φορές την ημέρα, ενώ η χρήση του αντιλιακού είναι απολύτως απαραίτητη. Πριν τη θεραπεία πρέπει να ενημερώσετε αν έχετε ιστορικό έρπητα στοματικής κοιλότητας.

 • ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΙΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ

  Ανάλογα με την ένταση της θεραπείας η ανάρρωση και η επιστροφή στις καθημερινές σας δραστηριότητες ποικίλοι από μία έως επτά ημέρες.

 • ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

  Για την επίτευξη καλύτερου αποτελέσματος απαιτείται 2-3 συνεδρίες.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας

 • +30 2310 252590