Σκοπός του λίφτινγκ μηρών είναι η αφαίρεση της περίσσειας δέρματος και λιπώδους ιστού από την εσωτερική πλευρά των μηρών. Η επέμβαση αφορά κυρίως άτομα μετά από μεγάλη απώλεια βάρους και σημαντική χαλάρωση στην περιοχή των μηρών. Η τομή γίνεται στις βουβωνικές πτυχές ώστε να μην ορατή μετεγχειρητικά, ενώ αν η χαλάρωση είναι σημαντική πρέπει να επεκταθεί και στην εσωτερική πλευρά των μηρών. Το λίφτινγκ γλουτών ή “Brazilian butt lift” είναι ένας συνδυασμός άυξησης και ανόρθωσης των γλουτών. Μπορεί να γίνει είτε με τη χρήση ενθεμάτων σιλικόνης είτε με μεταμόσχευση λίπους, δηλαδή τη μεταφορά λιπώδους ιστού από μια περιοχή του σώματος με περίσσεια στην περιοχή των γλουτών.

Για να δείτε περιστατικά σθενών που υποβλήθηκαν στη συγκεκριμένη επέμβαση μπορείτε να επισκεφτείτε το blog μας στην παρακάτω διεύθυνση https://stam-pras.blogspot.gr

 • ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΕΠΕΜΒΑΣΗΣ

  Η επέμβαση διαρκεί περίπου 1-2 ώρες ή και περισσότερο ανάλογα την έκταση της περιοχής.

 • ΑΝΑΙΣΘΗΣΙΑ

  Τοπική αναισθησία σε συνδυασμό με μέθη ή γενική αναισθησία.

 • ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΣΤΗ ΚΛΙΝΙΚΗ

  Δεν απαιτείται παραμονή στην κλινική.

 • ΠΙΘΑΝΕΣ ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ

  Λοίμωξη, φλεγμονή και αμάτωμα είναι γενικές επιπλοκές που αφορούν οποιαδήποτε χειρουργική επέμβαση. Οσον αφορά τη λιπομεταφορά χωρίς να θεωρείται επιπλοκή θα πρέπει να είστε ενήμερη ότι ένα ποσοστό του λίπους απορροφάται, οπότε για την επίτευξη του επιθυμητού αποτελέσματος μπορεί να χρειαστούν 2-3 συνεδρίες.

 • ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΙΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ

  Επιστροφή στην εργασία μπορεί να γίνει μέσα σε 7-10 ημέρες, ενώ το τελικό αποτέλεσμα είναι ορατό σε 6 -12 μήνες.

 • ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

  Τα αποτελέσματα είναι μόνιμα αν το βάρος σας είναι σταθερό.

Δρ. Σταμάτης Σαπουντζής - Πλαστικός Χειρούργος
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας

 • +30 2310 252590